U bent van donderdag tot en met maandag welkom in ons restaurant. Wij serveren zowel ‘s middags als ‘s avonds gerechten à la carte. Op maandag, donderdag en vrijdag (uitgezonderd feestdagen) bieden wij buiten onze kaart ook dagschotels aan vanaf 12u tot 14u aan € 12.00. Op zaterdagmiddag is  er een lunchmenu, deze menu’s variëren van samenstelling en van prijs. Ook serveren wij regelmatig enkele suggesties. Die vindt u hieronder en zijn slechts tijdelijk te verkrijgen. Het kan voorkomen dat deze niet op tijd worden geupdated. Voor de recentste suggesties kan u altijd telefoneren of mailen naar ons.

OUR MENU

There is no sincerer love than the love of food - George Bernard Shaw

DAGSCHOTELS - LUNCH

Maandag 8 januari Gehaktballen/tomatensaus Donderdag 11 januari Varkensstoofpotje met gueuze Vrijdag 12 januari Zeebarbeel/mosselsaus  Zaterdag 13 januari €19.00 * Soep * Rode poonfilet à la Greque * Panna Cotta -------------------------------------------------------- Maandag 15 januari Worst, rode kool, aardappelen Donderdag 18 januari Vol au vent, frieten Vrijdag 19 januari Zeemansspaghetti Zaterdag 20 januari €19.50 * Gerooke zalm * Hondshaai in de room * Koffie -------------------------------------------------------- ------ Maandag 22 januari Varkensgebraad, wortelen, aardappelen Donderdag 25 januari Rundstong, madeira, puree Vrijdag 26 januari Koolvis, bieslooksaus, frieten Zaterdag 27 januari €19.00 * Soep * Mixed grill * Pannenkoek -------------------------------------------------------- ------ Maandag 29 januari Macaroni, ham, kaas Donderdag 1 februari Chou croute (zuurkool) Vrijdag 2 februari Vis Florentine Zaterdag 3 februari €19.50 * 1 ardeense kroket * Forel meuniere * koffie

VOORGERECHTEN

Garnalensalade € dagprijs Carpaccio van rund met parmezan € 12.00 Carpaccio van zalm met dille € 13.00 Dagsoep € 4.00 Ambachtelijke kaaskroketten € 9.50 Ambachtelijke garnaalkroketten € 14.00 Duo van kaas- en garnaalkroket € 12.00 Scampi in de look € 14.00 Grieks slaatje met feta € 14.00

HOOFDGERECHT - VIS

Garnalensalade € dagprijs Scampi in lookboter € 22.00 Vispannetje maison € 22.00 Paling € 29.50        Keuze uit: Gebakken, room, provençal, groen Kabeljauw, courgetten en pesto € 26.00 Roodbaars, zeekraal en mousseline € 26.00 Gebakken zeetongen € 25.00

HOOFDGERECHT - MOSSELEN

Natuur € dagprijs Witte wijn +€ 1.50 Hoegaarden +€ 2.00 Provençale +€ 4.00 Ricard +€ 4.00 Room +€ 3.00 Look +€ 1.50 Lookroom +€ 4.50

HOOFDGERECHT - VLEES

Steak met saus naar keuze € 22.00 Entrecote (zesrib) met saus naar keuze € 23.50      Sauzen: Bakjus, lookboter, peperroomsaus      Champignonroomsaus of provençale Tartaar van Rund € 19.00 In huis gemaakt stoofvlees € 16.00 Lamskroon, rode wijnsaus en gratin € 29.50

PASTA - VEGETARISCH  - SLAATJES

Spaghetti Bolognaise € 12.50 Spaghetti Provençale € 14.50 Grieks slaatje met feta € 18.00

HOOFDGERECHT - KROKETTEN

Ambachtelijke garnaalkroketten 3st € 18.00 Ambachtelijke garnaalkroketten 2st € 16.00 Ambachtelijke kaaskroketten 3st € 14.50 Ambachtelijke kaaskroketten 2st € 11.50

VISSERSMENU

  € 42.00

Carpaccio van zalm met dille *** Roodbaars, zeekraal en hollandaise of Kabeljauw, courgetten en pesto *** Dessert van de dag of Irish koffie

MEATLOVERSMENU

  € 43.50

Carpaccio van rund met parmezan *** Lamskroon, rode wijnsaus en gratin *** Dessert van de dag of Irish koffie

NOORDZEEMENU

  € 42.00

Garnaalkroketten *** Gebakken Zeetongen *** Dessert van de dag of Irish koffie
 Nieuwpoortsesteenweg 568   -  8400 Oostende     deton8400@gmail.com  -    0032 59 70 30 85 Vermelde prijzen op deze site zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en (typ)fouten
BISTRO DE TON
U bent van donderdag tot en met maandag welkom in ons restaurant. Wij serveren zowel ‘s middags als ‘s avonds gerechten à la carte. Op maandag, donderdag en vrijdag (uitgezonderd feestdagen) bieden wij buiten onze kaart ook dagschotels aan vanaf 12u tot 14u aan € 12.00. Op zaterdagmiddag is  er een lunchmenu, deze menu’s variëren van samenstelling en van prijs. Ook serveren wij regelmatig enkele suggesties. Die vindt u hieronder en zijn slechts tijdelijk te verkrijgen. Het kan voorkomen dat deze niet op tijd worden geupdated. Voor de recentste suggesties kan u altijd telefoneren of mailen naar ons.

OUR MENU

There is no sincerer love than the love of food - George Bernard Shaw
 Nieuwpoortsesteenweg 568 - 8400 Oostende     deton8400@gmail.com     059 70 30 85
BISTRO DE TON

DAGSCHOTELS - LUNCH

Maandag 8 januari Gehaktballen/tomatensaus Donderdag 11 januari Varkensstoofpotje met gueuze Vrijdag 12 januari Zeebarbeel/mosselsaus  Zaterdag 13 januari €19.00 * Soep * Rode poonfilet à la Greque * Panna Cotta -------------------------------------------------------- Maandag 15 januari Worst, rode kool, aardappelen Donderdag 18 januari Vol au vent, frieten Vrijdag 19 januari Zeemansspaghetti Zaterdag 20 januari €19.50 * Gerooke zalm * Hondshaai in de room * Koffie -------------------------------------------------------- ------ Maandag 22 januari Varkensgebraad, wortelen, aardappelen Donderdag 25 januari Rundstong, madeira, puree Vrijdag 26 januari Koolvis, bieslooksaus, frieten Zaterdag 27 januari €19.00 * Soep * Mixed grill * Pannenkoek -------------------------------------------------------- ------ Maandag 29 januari Macaroni, ham, kaas Donderdag 1 februari Chou croute (zuurkool) Vrijdag 2 februari Vis Florentine Zaterdag 3 februari €19.50 * 1 ardeense kroket * Forel meuniere * koffie

VOORGERECHTEN

Garnalensalade € dagprijs Carpaccio van rund met parmezan € 12.00 Carpaccio van zalm met dille € 13.00 Dagsoep € 4.00 Ambachtelijke kaaskroketten € 9.50 Ambachtelijke garnaalkroketten € 14.00 Duo van kaas- en garnaalkroket € 12.00 Scampi in de look € 14.00 Grieks slaatje met feta € 14.00

HOOFDGERECHT - VIS

Garnalensalade € dagprijs Scampi in lookboter € 22.00 Vispannetje maison € 22.00 Paling € 29.50        Keuze uit: Gebakken, room, provençal, groen Kabeljauw, courgetten en pesto € 26.00 Roodbaars, zeekraal en mousseline € 26.00 Gebakken zeetongen € 25.00

HOOFDGERECHT - MOSSELEN

Natuur € dagprijs Witte wijn +€ 1.50 Hoegaarden +€ 2.00 Provençale +€ 4.00 Ricard +€ 4.00 Room +€ 3.00 Look +€ 1.50 Lookroom +€ 4.50

HOOFDGERECHT - VLEES

Steak met saus naar keuze € 22.00 Entrecote (zesrib) met saus naar keuze € 23.50      Sauzen: Bakjus, lookboter, peperroomsaus      Champignonroomsaus of provençale Tartaar van Rund € 19.00 In huis gemaakt stoofvlees € 16.00 Lamskroon, rode wijnsaus en gratin € 29.50

PASTA - VEGETARISCH  - SLAATJES

Spaghetti Bolognaise € 12.50 Spaghetti Provençale € 14.50 Grieks slaatje met feta € 18.00

HOOFDGERECHT - KROKETTEN

Ambachtelijke garnaalkroketten 3st € 18.00 Ambachtelijke garnaalkroketten 2st € 16.00 Ambachtelijke kaaskroketten 3st € 14.50 Ambachtelijke kaaskroketten 2st € 11.50

VISSERSMENU

  € 42.00

Carpaccio van zalm met dille *** Roodbaars, zeekraal en hollandaise of Kabeljauw, courgetten en pesto *** Dessert van de dag of Irish koffie

MEATLOVERSMENU

  € 43.50

Carpaccio van rund met parmezan *** Lamskroon, rode wijnsaus en gratin *** Dessert van de dag of Irish koffie

NOORDZEEMENU

  € 42.00

Garnaalkroketten *** Gebakken Zeetongen *** Dessert van de dag of Irish koffie
BISTRO DE TON