Wij vragen van onze klanten dat ze alle allergieën aan ons meedelen, ook als ze hieronder niet vermeld staan of als men denkt dat hun gekozen gerechten deze allergenen niet bevatten.
Kruisbesmetting is in een restaurantkeuken niet 100% te vermijden.
Indien de klant hun allergieën vermeldt bij de keuze van de gerechten houden wij daar zo veel mogelijk rekening mee en proberen kruisbesmetting te vermijden.
Carpaccio van Noorse Zalm, dille olie en roze peper
Artisanale Kroketten met Belgische belegen kaas en parmezan
Artisanale Kroketten met Grijze Noordzeegarnalen
Duo van artisanale kaas- en garnaalkroket
Scampi in een geurige lookroomsaus
Tartaar van Belgisch Wit-Blauw rundsvlees
Stoofvlees “De Ton” op grootmoeders wijze
Varkenswangen met Trappist Westmalle
Vispan “De Ton”
Gebakken Zeetongen met Beurre Noisette
Gebakken Paling met tartaar
Gebakken Paling in het groen
Gebakken Paling in de room
Mosselen natuur of witte wijn
Filet Mignon
Irish Ribeye
Kruidenboter
Peperroomsaus
Champignonroomsaus
Bearnaise
Chimichurri