Wij vragen van onze klanten dat ze alle allergieën aan ons meedelen, ook als ze hieronder niet vermeld staan of als men denkt dat hun gekozen gerechten deze allergenen niet bevatten.
Kruisbesmetting is in een restaurantkeuken niet 100% te vermijden.
Indien de klant hun allergieën vermeldt bij de keuze van de gerechten houden wij daar zo veel mogelijk rekening mee en proberen kruisbesmetting te vermijden.
Carpaccio van Noorse Zalm, dille olie en roze peper

Artisanale Kroketten met Belgische belegen kaas en parmezan



Artisanale Kroketten met Grijze Noordzeegarnalen






Duo van artisanale kaas- en garnaalkroket






Scampi in een geurige lookroomsaus





Tartaar van Belgisch Wit-Blauw rundsvlees


Stoofvlees “De Ton” op grootmoeders wijze



Varkenswangen met Trappist Westmalle



Vispan “De Ton”





Gebakken Zeetongen met Beurre Noisette


Gebakken Paling met tartaar




Gebakken Paling in het groen




Gebakken Paling in de room




Mosselen natuur of witte wijn




Filet Mignon
Irish Ribeye
Kruidenboter

Peperroomsaus


Champignonroomsaus


Bearnaise


Chimichurri