Wij vragen van onze klanten dat ze alle allergieën aan ons meedelen, ook als ze hieronder niet vermeld staan of als men denkt dat hun gekozen gerechten deze allergenen niet bevatten.

Kruisbesmetting is in een restaurantkeuken niet 100% te vermijden.

Indien de klant hun allergieën vermeldt bij de keuze van de gerechten houden wij daar zo veel mogelijk rekening mee en proberen kruisbesmetting te vermijden.

Carpaccio van Noorse Zalm, dille olie en roze peper

Artisanale Kroketten met Belgische belegen kaas en parmezan

Artisanale Kroketten met Grijze Noordzeegarnalen

Duo van artisanale kaas- en garnaalkroket

Scampi in een geurige lookroomsaus

Tartaar van Belgisch Wit-Blauw rundsvlees

Stoofvlees “De Ton” op grootmoeders wijze

Varkenswangen met Trappist Westmalle

Vispan “De Ton”

Gebakken Zeetongen met Beurre Noisette

Gebakken Paling met tartaar

Gebakken Paling in het groen

Gebakken Paling in de room

Mosselen natuur of witte wijn

Filet Mignon

Irish Ribeye

Kruidenboter

Peperroomsaus

Champignonroomsaus

Bearnaise

Chimichurri

Allergenen info over suggesties en weeklunchen: vraag het aan onze kelners m/v, zij helpen u graag verder.