Beste klanten,

 

Vanaf vrijdag 14 mei voorzien wij 2 manieren om gerechten af te halen.

Het zal dan mogelijk zijn gerechten koud af te halen om zelf op te warmen of u kan ook bepaalde gerechten warm meenemen.

Koud afhalen:

  • Bestelling moet gedaan worden een dag vooraf uiterlijk tegen 17u00.
  • Bestellingen plaatsen kan u telefonisch op het nummer: 059/70.30.85 of
  • Via Unipage: https://de-ton.unipage.eu/ of
  • Via mail: deton8400@gmail.com
  • Afhalen kan tijdens ons middag- of avondservice, op iedere dag dat ons restaurant (of terras tijdens corona) open is.
  • De instructies om de gerechten op te warmen worden meegeleverd met de bestelling.
  • Koude gerechten leveren wij aan huis bij 65-plussers die slecht ter been zijn, in een straal van 3 km

 

Warm afhalen: (Klik hier om deze gerechten te bekijken)

  • Warm afhalen kan enkel ’s avonds na afspraak
  • Bestellen om warm af te halen kan enkel telefonisch: 059/70.30.85 en dienen gedaan worden vòòr 17u00 op de dag zelf.
  • Deze bestellingen kunnen niet geleverd worden.

 

Betalingsmogelijkheden ter plaatse: Cash, Bancontact, Visa, Mastercard, Payconiq en bankcontactapp

 


Bestellen kan via:

Onze bestel-pagina in samenwerking met Unipage

telefoon: 059 70 30 85

mail: deton8400@gmail.com

 

! Opgepast ! Bestellingen om koud af te halen dienen te gebeuren uiterlijk 1 dag vooraf voor 17u00 ! 

Enkel afhaal mogelijk op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag



Afhaalmenu

De gerechten worden koud meegegeven dienen zelf opgewarmd te worden; wij geven de instructies mee.

 

Cocktails en Mocktails
Cocktail maison 25cl 7.50
Picon vin blanc 25cl 7.50
Aperol Spritz 25cl 7.00
Virgin Mojito 25 cl (Alcoholvrij) 3.50
Funny Pisang met vers geperst sinaasappelsap 25 cl (Alcoholvrij) 5.00
Funny Campari met vers geperst sinaasappelsap 25cl (Alcoholvrij) 5.00
Spiced Mango 25cl (Alcoholvrij) 5.50
Passion Bob Mojito 25cl (Alcoholvrij) 5.50

Voorgerechten
Scampi (5) lookroom 10.00
Carpaccio van Noorse zalm, dille en roze peper 10.00
Carpaccio van Rund met basilicum en parmezan 10.00
Garnaalkroket 4.00/st
Kaaskroket 2.50/st
Soep: Tomaat of Kippesoep met chinese groentjes 5.00/liter
Bladerdeegje met geitenkaas, walnoten en honing 12.00
Dagsoep 4.50/l
Slaatje met garnalen en cocktailsaus 13.50

Hoofdgerecht porties
Vispan “De Ton” met puree 19.00
Gebakken Zeetong met slaatje 21.50
Stoofvlees “De Ton” met slaatje 13.50
Varkenswangetjes met slaatje 16.00
Witloofgratin met puree 11.50
Filet van zalm met bearnaise en slaatje 19.00
Paling in het groen of in de room 28.00
Slaatje met garnalen en cocktailsaus 22.50
Varkensribbetjes met huisgemaakte kruidenmayonaise en lookboter 1,5 stuks 20.00
Varkensribbetjes met huisgemaakte kruidenmayonaise en lookboter 1 stuk 17.00
Aardappelkeuze: Puree, krieltjes, frietjes of kroketten (frieten en kroketten zelf af te bakken in de friteuse)

Hoofdgerecht in het gewicht
Stoofvlees “De Ton” op grootmoeders wijze 18.50/kg
Varkenswangetjes bereid met Trappist Westmalle 22.00/kg

Lunch
Lunch van donderdag 10 juni tot en met maandag 14 juni:
Gebakken heekfilet met erwtjes en tartaarsaus 11.00
Lunch van donderdag 17 juni tot en met maandag 21 juni:
Soep +2.00
of
Grieks slaatje + 5.00
***
Gehaktbroodje met broccoli en aardappelen 11.00
of
Zalm met Bearnaisesaus en frietjes 15.00
Lunch van donderdag 24 juni tot en met maandag 28 juni:
Soep + 2.00
of
Pasta tortelini met tomaat-paprikasaus + 5.00
***
Vis-ovenschaaltje "Florentine" 11.00
of
Eendenborstfilet met wokgroentjes en kersensaus 16.00

Desserts
Vanillepudding met speculoos 5.50
Panna cotta met rode vruchten 5.00
Tiramisu met rode vruchten 5.50
Klassieke Tiramisu 5.50
Chocolademousse 6.00
Dessertbord (5 zoete hapjes + advocaatje) 6.50

Wijnen
Lace By Almenkerk Wit, Rosé of Rood  € 15.00 15.00
Laurent Douchy Chardonnay Wit  € 9.50 9.50
Signature du Sud Merlot Rood € 9.50 9.50
Château de Seguin Bordeaux Supérieur Rood € 15.00 15.00
Moment de Plaisir Rosé € 9.50 9.50
Almenkerk Merlot Rood € 26.00 26.00
Almenkerk Chardonnay Wit € 32.00 32.00

       

      Bestellingen dienen steeds daags voordien uiterlijk om 17u00 doorgegeven te worden

      • op het nummer 059/70 30 85
      • via mail deton8400@gmail.com (graag vermelding van uw telefoonnummer in de mail)
      • via unipage
      • of via messenger

       

      Enkel afhaal mogelijk op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag