Carpaccio van Noorse Zalm, dille olie en roze peper

Gedroogde Ham met meloen
Artisanale Kroketten met Reypenaer kaas en parmezan



Artisanale Kroketten met Grijze Noordzeegarnalen






Duo van artisanale kaas- en garnaalkroket






Scampi in een geurige lookroomsaus





Tartaar van Belgisch Wit-Blauw rundsvlees


Stoofvlees “De Ton” op grootmoeders wijze



Varkenswangen met Trappist Westmalle



Vispan “De Ton”





Gebakken Zeetongen met Beurre Noisette


Roodbaarsfilet met Zeekraal, garnalen, amandel en mousseline






Gebakken Paling met tartaar




Gebakken Paling in het groen




Gebakken Paling in de room




Mosselen natuur of witte wijn




Filet Mignon
Irish Ribeye
Kruidenboter

Peperroomsaus


Champignonroomsaus


Bearnaise


Bakjus

Chimichurri