Carpaccio van Noorse Zalm, dille olie en roze peper

Gedroogde Ham met meloen

Artisanale Kroketten met Reypenaer kaas en parmezan

Artisanale Kroketten met Grijze Noordzeegarnalen

Duo van artisanale kaas- en garnaalkroket

Scampi in een geurige lookroomsaus

Tartaar van Belgisch Wit-Blauw rundsvlees

Stoofvlees “De Ton” op grootmoeders wijze

Varkenswangen met Trappist Westmalle

Vispan “De Ton”

Gebakken Zeetongen met Beurre Noisette

Roodbaarsfilet met Zeekraal, garnalen, amandel en mousseline

Gebakken Paling met tartaar

Gebakken Paling in het groen

Gebakken Paling in de room

Mosselen natuur of witte wijn

Filet Mignon

Irish Ribeye

Kruidenboter

Peperroomsaus

Champignonroomsaus

Bearnaise

Bakjus

Chimichurri

Allergenen info over suggesties en weeklunchen: vraag het aan onze kelners m/v, zij helpen u graag verder.