Iedere maandag, donderdag en vrijdag (uitgezonderd feestdagen) kan u van 12u00 tot 14u00 bij ons een dagmenu komen eten.

Een dagmenu bestaat uit een soep en een hoofdschotel. De prijs hiervoor is €13.50

Op zaterdag (uitgezonderd feestdagen) voorzien wij een lunch.

De zaterdagslunch kan bestaan uit een soep of voorgerecht, een hoofdgerecht en een koffie of dessert. De prijs van de lunch is variabel.

Zowel voor dagschotel als zaterdagslunch hebben wij een beperkte voorraad, dus op=op. U kan deze echter wel reserveren.

Maandag 13 januari

 Varkensgebraad met pepersaus en bonen

Donderdag 16 januari

Zuurkool met puree

Vrijdag 17 januari

Fish en Chips met tartaar

Zaterdag 18 januari € 21.00

*Soep

*Entreçote met kruidenboter

*Panna Cotta

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maandag 20 januari

Spaghetti Bolognaise

Donderdag 23 januari

Verlof tot en met donderdag 6 februari

Vrijdag 7 februari

Oostendse Waterzooi van vis

Zaterdag 8 februari € 21.00

*1 kaaskroket

*Biefstuk met cognacsaus

*Koffie

------------------------------------------------------------------------

Maandag 10 februari

Suise-burger met broccoli en aardappelen

Donderdag 13 februari

Macaroni met ham en kaas

Vrijdag 14 februari

Koolvis met paprikasaus en frietjes

Zaterdag 15 februari € 21.00

*Soep

*Ribbetjes met lookboter

*Taart

------------------------------------------------------------------------

Maandag 17 februari

 Gehaktbrood met wortelstoemp

Donderdag 20 februari

Schnitzel met frieten

Vrijdag 21 februari

Tongscharrollen met kervelsaus

Zaterdag 22 februari € 21.00

*Mosselsoep

*Kabeljauw “Nantua”

*Koffie