De suggesties veranderen regelmatig. Het is mogelijk dat de hieronder genoemde suggesties niet up to date zijn.

Om zeker te zijn welke suggesties er momenteel gelden, kan u ons gerust bellen of mailen.

Suggesties
Voorgerecht Duo van wildpaté met uienconfijt en kramiek 14.00
Hoofdgerecht Filet van hert "grand veneur" met groene kool. 32.00
Hoofdgerecht Stoofpotje van wild met vergeten groenten en crème van butternut 24.50

Lunch - € 14.00
De lunch is enkel 's middags verkrijgbaar, dit van donderdag tot en met maandag, behalve op zon- en feestdagen
In de eerste gang is er keuze tussen dagsoep en een voorgerecht, waarbij er voor het voorgerecht een supplementje bijgerekend wordt (zie kolom naast de voorgerechten VG 2)
In de tweede gang is er keuze tussen 2 hoofdgerechten, meestal 1x vis en 1x vlees. Bij de hoofdgerechten in de 2de kolom wordt een supplementje bijgerekend (zie kolom naast de hoofdgerechten HG 2)
De gerechten kunnen op ieder moment door ons gewijzigd worden volgens marktaanbod en beschikbaarheid.

To Share aperitiefhapjes
Aperitiefhapjes zijn niet verkrijgbaar als hoofdgerecht.
Bruchetta's met tomaatjes 7.00
Gefrituurde calamares met verse tartaarsaus 8.00
Gefrituurde kibbeling met verse tartaar 9.00
Kippenboutjes met zoetzure saus 9.00

Voorgerechten
Voorgerechten zijn niet verkrijgbaar als hoofdgerecht.
Carpaccio van Noorse Zalm, dille olie en roze peper 14.00
Carpaccio van Rund met basilicum olie en parmezan 14.00
Artisanale Kroketten met Belgische belegen kaas en parmezan 2st 12.00
Artisanale Kroketten met grijze Noordzeegarnalen 2st 16.00
Duo van artisanale kaas- en garnaalkroket 14.00
Scampi (5st) in een geurige lookroomsaus 15.00
Soep van de dag 5.00

Hoofdgerechten
Kabeljauw volgens de goesting van de Chef 28.00
Vispan “De Ton” 25.00
Gebakken Zeetongen met Beurre Noisette 28.50
Scampi 10st in geurige Lookroomsaus 26.00
Gebakken Paling met tartaar, in het groen of in de room 31.00
Mosselen natuur of witte wijn (+1.50) Dagprijs
Artisanale Kroketten met Belgische belegen kaas en parmezan 3st 17.00
Artisanale Kroketten met Grijze Noordzeegarnalen 3st 23.50
Tartaar van Belgisch Wit-Blauw rundsvlees 23.00
Stoofvlees “De Ton” op grootmoeders wijze 18.50
Varkenswangen met Trappist Westmalle 22.00
Varkensribbetjes met huisgemaakte kruidenmayo en lookboter (enkel 's avonds en op zondagmiddag) 21.00
Filet Mignon met saus naar keuze * 26.00
Irish Rib eye met saus naar keuze * 28.50
* Sauzen:  Kruidenboter, Peperroomsaus, Champignonroomsaus, Bearnaise of Chimichurri (aanrader)

Al deze hoofdgerechten worden geserveerd met een gemengd slaatje en een aardappelbereiding naar keuze of brood.
Aardappelbereidingen: Frietjes, kroketten, puree of kriel-aardappelen

Kleine Honger
Wordt geserveerd met een gemengd slaatje en een aardappelbereiding naar keuze of brood
Carpaccio van Noorse Zalm, dille olie en roze peper 16.50
Carpaccio van Rund met basilicum olie en parmezan 16.50
Artisanale Kroketten met Belgische belegen kaas en parmezan 2st 14.50
Artisanale Kroketten met grijze Noordzeegarnalen 2st 18.50
Duo van artisanale kaas- en garnaalkroket 16.50
Scampi (5st) in een geurige lookroomsaus 17.50

Noordzeemenu € 39.90
Aan dit menu zijn geen aanpassingen mogelijk
Artisanale Kroket met grijze Noordzeegarnalen 1st
***
Gebakken Zeetongen met beurre noisette
***
Dame Blanche (2 bollen)
of
Chocolademousse

Keuzemenu € 45.00
Aan dit menu zijn geen aanpassingen mogelijk
Carpaccio van Noorse Zalm, dille olie en roze peper
of
Duo van artisanale kaas- en garnaalkroket
of
Carpaccio van rund met basilicum olie en parmesan
***
Kabeljauw volgens de goesting van de Chef
of
Rib eye met saus naar keuze*
of
Vispan "De Ton"
***
Panna Cotta met rode vruchten coulis
of
Crème bruleé
of
Dame Blanche (2 bollen)
of
Irish Koffie

Nagerechten
Roomijs - smaken: Vanille - Mokka - Suikerarme Vanille
Kinderijsje 5.00
IJscoupe Solo (1 bol) 3.50
IJscoupe Duo (2 bollen) 5.00
IJscoupe Trio (3 bollen) 6.50
Dame Blanche 8.00
Dame Brune 8.00
IJscoupe Brésilienne 8.00
IJscoupe Advocaat 10.00
Sorbet van citroen (1 bol - 2 bollen - 3 bollen) 4.00 - 5.50 - 7.00
Coupe Colonel 8.00
Chocolade mousse 7.50
Frozen yoghurt met rode vruchten coulis 8.50
Panna Cotta met rode vruchten 8.50
Verwenkoffie 8.00
Crème Brûlée 7.00
Moelleux au chocolat met vanilleroomijs 10.00
Warm appeltaartje met vanilleroomijs 9.00