Voorgerechten

(Niet verkrijgbaar als hoofdgerecht)

Carpaccio van Noorse Zalm, dille olie en roze peper                                    

14.00

 

Gedroogde Ham met meloen                                                                            

15.00

 

Artisanale Kroketten met Reypenaer kaas en parmezan 2st                         

11.00

 

Artisanale Kroketten met Grijze Noordzeegarnalen 2st                                

16.00

 

Duo van artisanale kaas- en garnaalkroket                                                     

13.50

 

Scampi 5st in een geurige lookroomsaus                                                        

14.00

 

 

Hoofdgerechten

Deze gerechten zijn verkrijgbaar met frieten, puree, kroketten, aardappelen of brood

Filet Mignon met saus naar keuze                                                                   

25.00

Sauzen: Kruidenboter, Peperroomsaus, Champignonroomsaus, Bearnaise,Bakjus of Chimichurri (aanrader)

 

Irish Ribeye met saus naar keuze                                                                     

27.00

Sauzen: Kruidenboter, Peperroomsaus, Champignonroomsaus, Bearnaise,Bakjus of Chimichurri (aanrader)

 

Tartaar van Belgisch Wit-Blauw rundsvlees                                                  

23.00

 

Stoofvlees “De Ton” op grootmoeders wijze                                                 

18.00

 

Varkenswangen met Trappist Westmalle                                                        

22.00

 

Vispan “De Ton”                                                                                               

24.00

 

Gebakken Zeetongen met Beurre Noisette                                                     

27.50

 

Roodbaarsfilet met Zeekraal, garnalen, amandel en mousseline                 

26.00

 

Scampi 10st in geurige Lookroomsaus                                                            

25.00

 

Gebakken Paling met tartaar, in het groen of in de room                              

31.00

 

Mosselen natuur of witte wijn (+1.50)                                                        

Dagprijs

 

Artisanale Kroketten met Reypenaer kaas en parmezan 3st                         

13.00

 

Artisanale Kroketten met Grijze Noordzeegarnalen 3st                                

18.00

 

 

Kleine Honger

Deze gerechten zijn verkrijgbaar met frieten, puree, kroketten, aardappelen of brood

Carpaccio van Noorse Zalm, dille olie en roze peper                                    

16.00

 

Gedroogde Ham met meloen                                                                            

17.00

 

Artisanale Kroketten met Reypenaer kaas en parmezan 2st                         

13.00

 

Artisanale Kroketten met Grijze Noordzeegarnalen 2st                                

18.00

 

Duo van artisanale kaas- en garnaalkroket                                                     

15.50

 

Scampi 5st in een geurige lookroomsaus                                                        

16.00

 

 

Keuzemenu 44.00

(Aan deze menu zijn geen aanpassingen mogelijk)

 Carpaccio van Noorse Zalm met dille en roze peper

of

Duo van artisanale kaas- en garnaalkroket

of

Gedroogde ham met meloen

 

***

 

Roodbaarsfilet met zeekraal, garnalen, amandel en mousseline

of

Ribe eye met saus naar keuze

of

Vispan “De Ton”

 

***

 

Dame Blanche (2 bollen)

of

Crème bruleé

Of

Irish Koffie

Noordzeemenu 39.00

(Aan deze menu zijn geen aanpassingen mogelijk)

 Artisanale Kroket met Grijze Noordzeegarnalen 1st

***

Gebakken Zeetong met Beurre Noisette

***

Dame Blanche (2 bollen)

 

Nagerechten

 

Roomijs-smaken: Vanille – mokka – suikerarme vanille

Kinderijsje                                                                                      

5.00

 

IJscoupe Solo - 1 bol                                     

3.50

 

IJscoupe Duo - 2 bollen                                

5.00

 

IJscoupe  Trio - 3 bollen                                

6.50

 

Dame Blanche                                                                             

8.00

 

Dame Brune                                                                                   

8.00

 

IJscoupe Brésilienne                                                                     

8.00

 

IJscoupe Advocaat                                                                         

10.00

 

IJscoupe Vers fruit (seizoen)                                                       

9.00

Sorbet van Citroen

                    1 bol      -  4.00

                    2 bollen  - 5.50

                    3 bollen   - 7.00

 

Coupe Colonel                                                                               

8.00

Frozen yoghurt met rode vruchten 

8.50

 

Panna Cotta met rode vruchten                                                   

8.50

 

Flûte Limoncello                                                                           

8.00

 

Verwenkoffie                                                                                 

8.00

 

Crème Brulée                                                                                 

7.00

 

Moelleux au chocolat met vanilleroomijs                                   

10.00

 

Warm appeltaartje met vanilleroomijs                                        

9.00