Will be translated soon

De suggesties veranderen regelmatig. Het is mogelijk dat de hieronder genoemde suggesties niet up to date zijn.

Om zeker te zijn welke suggesties er momenteel gelden, kan u ons gerust bellen of mailen.

Suggesties
Voorgerecht Salade met grijze Noordzeegarnalen met cocktailsaus 16.00
Varkensribbetjes met huisgemaakte kruidenmayonaise en lookboter 1,5 stuks 22.00
Varkensribbetjes met huisgemaakte kruidenmayonaise en lookboter 1 stuk 18.00
Hoofdgerecht Salade met grijze Noordzeegarnalen met cocktailsaus 26.00
IJscoupe met verse aardbeien 9.50

De weeklunch variabel in prijs en is enkel 's middags verkrijgbaar, dit van donderdag tot en met maandag, behalve op zon- en feestdagen

Lunch
Lunch van vrijdag 14 mei tot en met maandag 17 mei:
Soep + Oostendse waterzooi van vis 14.00
Lunch van donderdag 20 mei tot en met maandag 24 mei:
Soep + Vol au vent 14.00

Voorgerechten
Voorgerechten zijn niet verkrijgbaar als hoofdgerecht.
Carpaccio van Noorse Zalm, dille olie en roze peper 14.00
Artisanale Kroketten met Belgische belegen kaas en parmezan 2st 11.00
Artisanale Kroketten met grijze Noordzeegarnalen 2st 16.00
Duo van artisanale kaas- en garnaalkroket 13.50
Scampi (5st) in een geurige lookroomsaus 14.00

Hoofdgerechten
Filet Mignon met saus naar keuze * 25.00
Irish Rib eye met saus naar keuze * 27.00
* Sauzen:  Kruidenboter, Peperroomsaus, Champignonroomsaus, Bearnaise of Chimichurri (aanrader)
Tartaar van Belgisch Wit-Blauw rundsvlees 23.00
Stoofvlees “De Ton” op grootmoeders wijze 18.00
Varkenswangen met Trappist Westmalle 22.00
Vispan “De Ton” 24.00
Gebakken Zeetongen met Beurre Noisette 27.50
Scampi 10st in geurige Lookroomsaus 25.00
Gebakken Paling met tartaar, in het groen of in de room 31.00
Artisanale Kroketten met Belgische belegen kaas en parmezan 3st 16.00
Artisanale Kroketten met Grijze Noordzeegarnalen 3st 23.50

Al deze hoofdgerechten worden geserveerd met een gemengd slaatje en een aardappelbereiding naar keuze of brood.
Aardappelbereidingen: Frietjes, kroketten, puree of kriel-aardappelen

Kleine Honger
Wordt geserveerd met een gemengd slaatje en een aardappelbereiding naar keuze of brood
Carpaccio van Noorse Zalm, dille olie en roze peper 16.50
Artisanale Kroketten met Belgische belegen kaas en parmezan 2st 13.50
Artisanale Kroketten met grijze Noordzeegarnalen 2st 18.50
Duo van artisanale kaas- en garnaalkroket 16.00
Scampi (5st) in een geurige lookroomsaus 16.50
Nagerechten
Roomijs - smaken: Vanille - Mokka - Suikerarme Vanille
Kinderijsje 5.00
IJscoupe Solo (1 bol) 3.50
IJscoupe Duo (2 bollen) 5.00
IJscoupe Trio (3 bollen) 6.50
Dame Blanche 8.00
Dame Brune 8.00
IJscoupe Brésilienne 8.00
IJscoupe Advocaat 10.00
Sorbet van citroen (1 bol - 2 bollen - 3 bollen) 4.00 - 5.50 - 7.00
Coupe Colonel 8.00
Chocolade mousse 7.50
Frozen yoghurt met rode vruchten coulis 8.50
Panna Cotta met rode vruchten 8.50
Flûte Limoncello 8.00
Verwenkoffie 8.00
Crème Brûlée 7.00
Moelleux au chocolat met vanilleroomijs 10.00
Warm appeltaartje met vanilleroomijs 9.00